Oplevelsesrige Cruises

Cruise i Middelhavet
Cruise i Middelhavet
pr. pers. fra kr. 4.395,-
Cruise i Det græske ø-hav
Oplev de Græske Øer
pr. pers. fra kr. 2.295,-
Cruise i efterårsferien
Cruise i Norden
pr. pers. fra kr. 6.495,-

Luksusferie på et flydende hotel


Cruise er den ferieform, der vinder allerhurtigst frem herhjemme. Sidste år sendte vi tusindvis af glade gæster af sted, og allerede nu har mange bestilt deres cruise. Det kan bedst beskrives som en luksusferie på et flydende hotel, hvor I vågner op et nyt sted.

2-i-en ferie

De fleste af de cruises vi tilbyder varer en uge, men mange ønsker ofte en lidt længere sommerferie. Derfor kan I kombinere jeres cruise med et ophold på et af vores mange feriesteder i hele Europa, så I får en uge til vands og et par dage eller mere til lands.

Oplevelser og afslapning

Når I lægger til land, starter et nyt eventyr. Gå på opdagelse med familien, eller tag med på en af de arrangerede ture. Når I kommer tilbage på skibet, er der masser af aktiviteter, og mon ikke børnene vil elske de mange pools og vandrutsjebanerne. De voksne kan slappe af i solstolene og nyde en kop kaffe eller en kølig drink.

Mad ombord

På Cruise er al mad inkluderet* og der er både bufferestauranter og flere a-la-carte restauranter ombord, hvor I kan få stillet sulten fra morgen til aften. Til maden kan der tilkøbes drikkepakker.

NØJ det for børn

Der er så mange aktiviteter ombord for børnene, at de kan blive svære at hive med på land. Aktiviteterne varierer, men børnene kan bl.a. spille Play Station, boltre sig i lækre swimmingpools og møde nye legekammerater i de populære børneklubber. Der kan dyrkes flere former for sport og underholdningsteamet sørger for at arrangere sjove turneringer.

Kør-selv eller tag flyet!

I vælger selv, om I vil køre til jeres cruise i egen bil eller flyve. Bilen kan parkeres trygt og sikkert (mod tilllæg), når I går ombord. Vælger I at flyve, hjælper vi selvfølgelig med at finde billige flybilletter til jer. Ring og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for jer!

For de voksne

Det er ikke kun børnene, der er tænkt på, for de voksne har også et “hav” af muligheder ombord. Står den på forkælelse, er det oplagt med et smut forbi den lækre Wellness-afdeling. Her er saunaer, spa, dampbade og mulighed for flere forskellige skønheds- og massagebehandlinger (mod betaling). Der er flere forskellige lounges og barer ombord, hvor I kan nyde lidt godt at drikke til god musik eller underholdning.

* Enkelte undtagelser kan forekomme.

Børnepriser på Cruise

Derfor skal I på Cruise:

  • Al mad er inkluderet i prisen*

  • Nye byer og nye oplevelser - hver dag!

  • Masser af sjov for børnene ombord f.eks. pools og legeområder

  • Mulighed for at kombinere afslapning med aktivferie

  • Nemt at sammensætte med en ekstra uges ferie på landjorden

  • Forestillinger og underholdning dagen lang

  • Mulighed for All-Inclusive Ferie til spotpriser

-->
På farverigt cruise i Middelhavet

Farverigt cruise i Middelhavet

På et cruise i Middelhavet kommer I til at besøge en række af de mest populære og forskellige sommerdestinationer i Sydeuropa. I kommer til at opleve "det bedste af det bedste" lige meget hvilket cruise i Middelhavet, I vælger. Da Middelhavet er et populært feriested, kan I med fordel vælge at tage bilen og kombinere det med en ekstra uges ferie på landjorden.


COSTA DIADEMA:
 Savona - Marseilles - Barcelona - Palma - Cagliari - Civitavecchia/Rom - Savona

COSTA DELIZIOSA: Venedig - Bari - Korfu - Mykonos - Santorini - Dubrovnik - Venedig

COSTA FASCINOSA: Savona - Napoli - Palermo - Ibiza - Mallorca - Barcelona - Savona

MSC MERAVIGLIA: Barcelona - Marseille - Genova - Napoli - Messina - Valletta - Barcelona

Cruise i Det græske ø-hav

Sommer cruise i Norden og Baltikum

På et cruise i Norden og Baltikum kan I forvente en masse spændende oplevelser. Rigtig mange danskere har i årenes løb forelsket sig i Nordens dramatiske natur med flotte bjerge og rislende vandløb samt Baltikums spændende byer. Der er så fantastisk smukt i Norden og Baltikum.

COSTA FAVOLOSA: København - Hellesylt - Geiranger - Bergen - Kristiansand - Aarhus - Warnemünde - København

Cruise i Det græske ø-hav

Tag på Cruise i efterårsferien

På et efterås cruise i Middelhavet kan I forvente sol og en masse spændende oplevelser. Rigtig mange danskere har i årenes løb fået øjnene op for Middelhavets mange skatte. På turen vil I opleve de forskellige landes mad, kultur, folkefærd, og fantastiske natur.

COSTA PACIFICA: Savona - Marseille - Barcelona - Valencia - Cagliari - Civitavecchia/Rom - Savona

COSTA LUMINOSA: Venedig - Trieste - Athen - Katakolon - Korfu - Dubrovnik - Venedig

Cruise i Det græske ø-hav

Cruise i Caribien - Vinter 2018

Oplev eksotiske Caribien der med sine hvide sandstrande, krystalblåt hav og spændende seværdgheder er en oplevelse udover det sædvanlige! I sejler med fantastiske Costa Deliziosa, der indeholder faciliteter for hele familien, og hvor der er rig mulighed for, at slappe af ombord. 

COSTA DELIZIOSA: Port Everglades - Key West - Grand Cayman - Roatan - Belize - Costa Maya - Conzumel - Port Everglades

Cruise i Det græske ø-hav

Flying Dubai Cruise - Vinter 2017/2018

Tag på ægte 1001 nats eventyr med start fra overdådige Dubai, de rige oliesheikers legeplads. Ha' en fantastisk oplevelse og nyd en pause fra hverdagen. Der er noget for hele familien ombord, swimmingpools, underholdning, wellnessområde, sportsfaciliteter og meget mere. I får både fly tur/retur fra København, cruise og en hotelovernatning i Dubai!

MSC SPLENDIDA med fly t/r: Dubai - Abu Dhabi - Sir Bani Yas - Muscat - Khor al Fakkan - Dubai

Cruise i Det græske ø-hav

Cruise i Norden

Vi gentager den enorme succes med cruise fra København eller Stockholm og giver jer mulighed for at besøge de smukke norske fjorde med Costa Favolosa. Der er virkelig dømt én på opleveren, når skibet sejler helt ind i bunden af Geiranger-fjorden! Fra Stockholm kan I komme på et sandt eventyr, der fører jer til smukke Helsinki, fantastiske St. Petersborg og hyggelige Tallin

COSTA FAVOLOSA: København - Geiranger - Hellesylt - Bergen - Kristiansand - Aarhus - Warnemünde - København

Cruise i Det græske ø-hav

Vinter-cruises 2015/16 fra Gran Canaria

Kan I ikke bestemme jer for hvilken af de Kanariske Øer, I helst vil besøge? Så har vi den perfekte løsning til jer. Tag på et af vores cruises fra de Kanariske øer, hvor I kan opleve de smukke øer fra søsiden. I får også rig mulighed for at tage på opdagelse. Vores to fantastiske cruises tager jer også til hhv. Madeira eller Marokko - alt efter hvilket I vælger!

MSC OPERA MADEIRA: Gran Canaria - Fuerteventura - Madeira - La Palma - Tenerife - Gran Canaria

MSC OPERA MAROKKO: Gran Canaria - Marokko - Lanzarote - Tenerife - Gran Canaria

BEMÆRK:

Hos Costa Cruises skal babyer være fyldt 6 mdr. når jeres Cruise påbegyndes. Hos MSC kan alle babyer komme med. Som gravid må man max. være i 23. uge af sin graviditet for at deltage på et Cruise.

Priserne på cruise kan ændre sig flere gange dagligt og vores priser er derfor vejledende. Ved bestilling via vores hjemmeside vil I efterfølgende hurtigt blive kontaktet, såfremt der er uoverensstemmelser i priserne. Alle priserne er ved 2 voksne, og priserne v. 3- og 4-personers kahytter kan variere.

Obligatoriske drikkepenge betales direkte på skibet med EUR 10 pr. voksen pr. dag og EUR 5 pr. barn (ml. 4-14 år hos Costa og 2-12 år hos MSC) pr. dag. På Cruise i Caribien: 12,5 USD pr. voksen og 6,25 USD pr. barn (ml. 4-14 år hos Costa og 2-12 år hos MSC) Udflugter koster fra € 30/voksen og € 20/barn under 14 år. Parkering koster ca € 10/pr. dag. Se mere i vores lejebestemmelser.<!--ProdObj,15358,VIEW=Skjul,FROMDATE=31-10-2015,DURATION=7_n,ADULTS=2,CHILDREN=0,AGES=-->

 
DANSK FRI FERIE som startside
Tilføj DANSK FRI FERIE til dine favoritter