Cruise er luksusferie på et flydende hotel


Cruise er en ferieform, der bedst kan beskrives som en luksusferie på et flydende hotel, hvor I vågner op et nyt sted hver dag. Samtidig får hele familien en eventyrlig ferie fyldt med uforglemmelige oplevelser.

2-i-en ferie

De fleste af vores cruises varer en uge, men ønsker I fx en lidt længere sommerferie, kan I kombinere jeres cruise med et ophold på et af vores mange feriesteder i hele Europa.

Oplevelser og afslapning

Når I lægger til land, starter et nyt eventyr, hvor I kan gå på opdagelse med familien eller tage med på en af de arrangerede ture. Når I kommer tilbage på skibet, kan I hoppe i poolen eller nyde aktiviteterne ombord.

Mad ombord

På cruise er al mad inkluderet* og der er både bufferestauranter og flere a-la-carte restauranter ombord, hvor I kan få stillet sulten fra morgen til aften. Til maden kan der tilkøbes drikkepakker.

NØJ det' for børn

Der er så mange aktiviteter ombord for børnene, at de kan blive svære at hive med på land. De kan bl.a. spille Play Station, boltre sig i lækre swimmingpools og møde nye legekammerater i de populære børneklubber.

Kør-selv eller tag flyet!

I kan flyve til jeres cruise eller køre i egen bil, som trygt parkeres (mod tilllæg), når I går ombord. Vælger I at flyve, hjælper vi selvfølgelig med at finde billige flybilletter.

For de voksne

De voksne bliver forkælet i den lækre Wellnessafdeling, hvor der er spa og forskellige skønheds- og massagebehandlinger (mod betaling). Der er mange forskellige lounges og barer ombord, hvor I kan nyde gode drinks til god musik eller underholdning.

* Enkelte undtagelser kan forekomme.

Børnepriser på Cruise

Derfor skal I på Cruise:

  • Al mad er inkluderet i prisen*

  • Nye byer og nye oplevelser - hver dag!

  • Masser af sjov for børnene ombord

  • Kombinér afslapning med aktiv ferie

  • Nemt at sammensætte med en ekstra uges ferie på landjorden

  • Forestillinger og underholdning dagen lang

Cruise i Det græske ø-hav

Cruise i Caribien til vinter - pr. pers. fra kr. 2.695,-

Oplev eksotiske Caribien, der vil forføre jer med sine hvide sandstrande, krystalblå hav og spændende seværdigheder. I sejler med fantastiske Costa Deliziosa, der indeholder faciliteter for hele familien, og hvor der er rig mulighed for at slappe af ombord. 

COSTA DELIZIOSA: Port Everglades - Key West - Grand Cayman - Roatan - Belize - Costa Maya - Conzumel - Port Everglades

Cruise i Det græske ø-hav

Flying Dubai Cruise til vinter - pr. pers. fra kr. 7.095,-

Tag på ægte 1001 nats eventyr fra overdådige Dubai og få en helt uforglemmelig oplevelse. Ombord får I både pools, underholdning, wellness, sportsfaciliteter og meget mere. Inklusiv er både fly tur/retur fra København, cruise og en hotelovernatning i Dubai!

MSC SPLENDIDA med fly t/r: Dubai - Abu Dhabi - Sir Bani Yas - Muscat - Khasab - Dubai

Cruise i Det græske ø-hav

Cruise i Middelhavet

Hos FriFerie tilbyder vi cruise i Middelhavet til sommeren 2018. Hvor I kommer til at besøge en række af de mest populære og forskellige sommerdestinationer i Sydeuropa. Hvis I ønsker et tilbud på dette, så kontakt os venligst på 70154141 eller send en mail til online@friferie.dk.

Cruise i Det græske ø-hav

Cruise i Norden

Vi gentager den enorme succes med cruise fra København eller Stockholm og giver jer mulighed for at besøge de smukke norske fjorde med Costa Favolosa. Der er virkelig dømt én på opleveren, når skibet sejler helt ind i bunden af Geiranger-fjorden! Fra Stockholm kan I komme på et sandt eventyr, der fører jer til smukke Helsinki, fantastiske St. Petersborg og hyggelige Tallin

COSTA FAVOLOSA: København - Geiranger - Hellesylt - Bergen - Kristiansand - Aarhus - Warnemünde - København

Cruise i Det græske ø-hav

Vinter-cruises 2015/16 fra Gran Canaria

Kan I ikke bestemme jer for hvilken af de Kanariske Øer, I helst vil besøge? Så har vi den perfekte løsning til jer. Tag på et af vores cruises fra de Kanariske øer, hvor I kan opleve de smukke øer fra søsiden. I får også rig mulighed for at tage på opdagelse. Vores to fantastiske cruises tager jer også til hhv. Madeira eller Marokko - alt efter hvilket I vælger!

MSC OPERA MADEIRA: Gran Canaria - Fuerteventura - Madeira - La Palma - Tenerife - Gran Canaria

MSC OPERA MAROKKO: Gran Canaria - Marokko - Lanzarote - Tenerife - Gran Canaria

BEMÆRK:

Hos Costa Cruises skal babyer være fyldt 6 mdr. når jeres Cruise påbegyndes. Hos MSC kan alle babyer komme med. Som gravid må man max. være i 23. uge af sin graviditet for at deltage på et Cruise.

Priserne på cruise kan ændre sig flere gange dagligt og vores priser er derfor vejledende. Ved bestilling via vores hjemmeside vil I efterfølgende hurtigt blive kontaktet, såfremt der er uoverensstemmelser i priserne. Alle priserne er ved 2 voksne, og priserne v. 3- og 4-personers kahytter kan variere.

Obligatoriske drikkepenge betales direkte på skibet med EUR 10 pr. voksen pr. dag og EUR 5 pr. barn (ml. 4-14 år hos Costa og 2-12 år hos MSC) pr. dag. På Cruise i Caribien: 12,5 USD pr. voksen og 6,25 USD pr. barn (ml. 4-14 år hos Costa og 2-12 år hos MSC) Udflugter koster fra € 30/voksen og € 20/barn under 14 år. Parkering koster ca € 10/pr. dag. Se mere i vores lejebestemmelser.<!--ProdObj,15358,VIEW=Skjul,FROMDATE=31-10-2015,DURATION=7_n,ADULTS=2,CHILDREN=0,AGES=-->

 
DANSK FRI FERIE som startside
Tilføj DANSK FRI FERIE til dine favoritter