Færger

Få 5% rabat på din Scandlines færgebillet

Rabatten gives på Rødby-Puttgarten og Gedser-Rostock.


Bestil Færgebilletter


Rabatten gives på udvalgte billetter med Scandlines færgeoverfarter, når du bestiller gennem friferie.dk. Rabatten ydes på enkeltbilletter samt på returbilletter, såfremt du er bortrejst minimum 2 dage.


KUN HOS friferie.dk: Få 1 GRATIS ramme Pepsi Cola eller Pepsi Max 24 x 33 cl., når du køber dine Scandlines færgebilletter gennem friferie.dk.
Gælder Rødby-Puttgarten / Gedser-Rostock
Download voucheren her


Med Scandlines kommer I hurtigt på ferie, hvad enten I vælger ruten Rødby - Puttgarden, Gedser - Rostock eller Helsingør - Helsingborg. I sejler bekvemt og får samtidig en lille pause fra landevejen - nyd en god frokost eller en kop kaffe, og benyt jer af de gode tilbud ombord. Husk også at handle til “toldfrie” priser i Scandlines’ BORDERSHOP i Puttgarden og Gedser.

Rødby - Puttgarden er den direkte linje til det vestlige Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig og Spanien. Skal I til Den Italienske Riviera, er dette også den rigtige vej. I sejler med Scandlines’ nye, moderne færger, og overfartstiden er kun ca. 45 minutter.

Gedser - Rostock er det naturlige valg, hvis turen går til det østlige Tyskland, Østrig, Polen, Tjekkiet, Ungarn eller Istrien. Skal I til Den Italienske Adriaterhavskyst, kan I også vælge denne rute. I kan vælge de store behagelige færger med masser af tilbud - overfartstiden er ca. 2 timer. Scandlines sejler jer også til ferieoplevelser i Sverige på den behagelige og korte overfart fra Helsingør til Helsingborg. Der sejles hvert 20. minut og overfartstiden er kun små 30 minutter.

Køb “Toldfrit”
På kajen i Puttgarden finder I Scandlines’ BORDERSHOP. Et supermarked hvor der sælges øl, vin, spiritus og søde sager til priser på niveau med de ”gamle” toldfrie priser. Princippet er det samme, som mange kender fra charterferien; her findes alle de kendte mærker. Der er mange penge at spare, når I besøger BORDERSHOPPEN på ud- eller hjemrejsen.BornholmerFærgen

Bestil på tlf. 70 15 42 42.

Når I bestiller feriebolig på Bornholm gennem www.danskfriferie.dk er der op til 58% at spare på bil-billetten med Færgen til solskinsøen. Færge-billetterne skal bestilles på tlf. 7015 4242 hos friferie.dk. Vi klarer både billetter til den hurtige forbindelse via Sverige Ystad-Rønne og den lidt længere fragt-færge-tur Køge-Rønne.

Vores pakkepriser inkluderer en almindelig personbil (længde: under 6 m, højde: under 1,95 m) og indtil 5 personer. Køreturen fra Øresundsbroen til Ystad er ca. 65 km og tager en lille time at køre. Herfra sejler enten hurtigfærgen jer til Rønne på 1 time og 20 minutter, eller den almindelige færge på 2½ time.
 

DFDS

Bestil på tlf. 70 15 42 42.

DFDS er den perfekte måde at starte årets skiferie på og tilbyder hyggelige omgivelser og et væld af aktiviteter for hele familien undervejs.
DFDS sejler dagligt fra København – Oslo og herfra kommer I nemt, til vores skidestinationer i både Norge og Sverige.

Så ta' familien under armen og nyd turen, i mens I lader op til en masse sjov på pisterne.

StenaLine - få 5% rabat

Bestil online HER

StenaLine er den nemme og ikke mindst behagelige løsning for jer, der kommer fra Jylland og skal på skiferie i enten Sverige eller Norge.

Stena Line har flere daglige færgeoverfarter fra Frederikshavn – Göteborg, Frederikshavn - Oslo samt Grenaa - Varberg, hvilket gør det dejligt nemt at tage hele familien med på skiferie.


 
DANSK FRI FERIE som startside
Tilføj DANSK FRI FERIE til dine favoritter