Færger

Få 5% rabat på din Scandlines færgebillet

Rabatten gives på Rødby-Puttgarten og Gedser-Rostock.


Bestil Færgebilletter

Rabatten gives på udvalgte billetter med Scandlines færgeoverfarter, når du bestiller gennem friferie.dk. Rabatten ydes på enkeltbilletter samt på returbilletter, såfremt du er bortrejst minimum 2 dage.


KUN HOS friferie.dk: Få 1 GRATIS ramme Coca Cola 24 x 33 cl., når du køber dine Scandlines færgebilletter gennem friferie.dk.
Gælder Rødby-Puttgarden samt Gedser-Rostock overfarterne
Download voucheren her


Med Scandlines kommer I hurtigt på ferie, hvad enten I vælger ruten Rødby – Puttgarden eller Gedser – Rostock. I sejler bekvemt og får samtidig en lille pause fra landevejen - nyd et dejligt måltid eller en kop kaffe, og benyt jer af de gode tilbud ombord i Onboard shoppen. Når i er kommet i land i Tyskland besøg BorderShop i henholdsvis Puttgarden samt Rostock.

Rødby - Puttgardener den direkte linje med den høje frekvens til det vestlige Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig og Spanien. Skal I til Den Italienske Riviera, er dette også den rigtige vej.
I sejler med Scandlines moderne færger, afgang hver halve time og overfartstiden er kun 45 minutter.

Gedser - Rostock er det naturlige valg, hvis turen går til den østlige del af Europa som Tyskland, Polen, Østrig, Italien, Tjekkiet, Ungarn, Istrien m.fl.
Skal I til Den Italienske Adriaterhavskyst er Gedser-Rostock den oplagte rute, at vælge.
Oplev Scandlines helt nye færger BERLIN og COPENHAGEN overfartstiden er 1 time og 45 minutter. Nyd et dejligt måltid i Scandlines Buffet All Inclusive hvor der tilbydes morgenbuffet, frokost- samt aftenbuffet med mad og drikke ad libitum til attraktive priser. Besøg også den store velassorterede parfumeshop samt Onboard shoppen hvor der findes et bredt sortiment af slik, øl, sodavand, spiritus, vin, legetøj og meget mere til fornuftige priser.

Besøg BorderShop i enten Puttgarden eller Rostock og hent 1 GRATIS ramme Coca Cola 24 x 33 cl., når du køber dine Scandlines færgebilletter gennem friferie.dk.

 

På kajen i Puttgarden samt 5 minutter fra færgelejet i Rostock ligger BorderShop - et supermarked hvor der sælges øl, vin, spiritus, slik og meget andet til priser som er lavere end i Danmark.
Princippet er det samme, som mange kender fra charterferien; her findes alle de kendte mærker. Der er mange penge at spare, når I besøger BorderShop på ud- eller hjemrejsen.

Husk at printe værdikupon til 1 gratis ramme Coca Cola inden turen går sydover – aflevér værdikupon i kassen inden ekspeditionen påbegyndes samt medbring friferie.dk lejebevis – det kan ikke blive nemmere.BornholmerFærgen

Bestil på tlf. 70 15 42 42.

Når I bestiller feriebolig på Bornholm gennem www.danskfriferie.dk er der op til 58% at spare på bil-billetten med Færgen til solskinsøen. Færge-billetterne skal bestilles på tlf. 7015 4242 hos friferie.dk. Vi klarer både billetter til den hurtige forbindelse via Sverige Ystad-Rønne og den lidt længere fragt-færge-tur Køge-Rønne.

Vores pakkepriser inkluderer en almindelig personbil (længde: under 6 m, højde: under 1,95 m) og indtil 5 personer. Køreturen fra Øresundsbroen til Ystad er ca. 65 km og tager en lille time at køre. Herfra sejler enten hurtigfærgen jer til Rønne på 1 time og 20 minutter, eller den almindelige færge på 2½ time.
 

DFDS

Bestil på tlf. 70 15 42 42.

DFDS er den perfekte måde at starte årets skiferie på og tilbyder hyggelige omgivelser og et væld af aktiviteter for hele familien undervejs.
DFDS sejler dagligt fra København – Oslo og herfra kommer I nemt, til vores skidestinationer i både Norge og Sverige.

Så ta' familien under armen og nyd turen, i mens I lader op til en masse sjov på pisterne.


 
DANSK FRI FERIE som startside
Tilføj DANSK FRI FERIE til dine favoritter