Mallorca

Fuld fleksibilitet og uanede muligheder på flyferien

At tage flyet er den hurtigste vej til sydens sol. I år har vi sænket priserne ekstra meget, når I bestiller både flybilletter og feriebolig sammen. I modsætning til traditionelle charterbureauer giver vi jer en unik mulighed for selv at sammensætte, hvornår I vil rejse, hvor I vil hen og hvor længe I vil være afsted.

Vi sender jer ikke med halvtomme charterfly, men sørger for at finde de billigste flybilletter på helt almindelige rutefly. Så slipper I også for at bruge timer på at søge nettet tyndt for at finde nogle måske-billige flybilletter. Vi har gjort arbejdet for jer og kombinerer det med vores prisgaranti på alle feriesteder. Sådan får I også den lavest mulige pris på ferie med fly.

Find og Bestil flyferien her!

Vær opmærksom på, at lavpris flybilletter normalt ikke kan ændres eller annulleres, og at refundering p.g.a. sygdom kun kan finde sted, hvis der er tegnet afbestillingsforsikring. Hvis der fra luftfartsselskabet kommer ændringer af flyvetider, vil dette blive meddelt via mail, straks det kommer til vores kendskab.

Praktiske oplysninger

Vær opmærksom på, at lavpris flybilletter normalt ikke kan ændres eller annulleres, og at refundering p.g.a. sygdom kun kan finde sted, hvis der er tegnet afbestillingsforsikring. Hvis der fra luftfartsselskabet kommer ændringer af flyvetider, vil dette blive meddelt via mail, straks det kommer til vores kendskab. I skal tjekke jeres rejseplan, og sikre jer at alle navne og oplysninger er korrekte. Skulle der være uoverensstemmelser i rejsepapirerne, skal friferie.dk straks kontaktes på dansk@friferie.dk.

For rejser indenfor Europa åbner check-in 2 timer før afgang, og skal være afsluttet senest 1 time før afgang. For rejser til eller via USA, åbner check-in 3 timer før afgang og lukker ca. 1 time før afgang. Husk altid, at bruge kuffertmærker på al jeres bagage med tydeligt navn og adresse. Fyselskaberne har forskellige bagage regler. Nemmest er, at tjekke det pågældende flyselskabs hjemmeside for gældende regler. Er jeres bagage forsinket, bedes I straks henvende jer til "serviceskranken" i den lufthavn, som I er ankommet til. Her skal I udfylde en PIR-rapport. Det er vigtigt, at opgive adressen på jeres feriested samt evt. mobilnummer. I får udleveret kopi af PIR-rapporten som I skal gemme, indtil bagagen kommer frem til jer. Hvis I har tegnet en rejseforsikring, bør I tage kontakt til jeres forsikringsselskab for at høre om eventuelle erstatningsmuligheder.

Transport på flyferien

Når I flyver på ferie, anbefaler vi, at I bestiller lejebil hos os, som er klar til jer, når I lander. Med en lejebil får I det bedste ud af jeres ferie fra start, og I får frihed til at gøre, som I vil. I er derfor ikke bundet af lokale busser eller anden besværlig transport. Ønsker I blot transport til/fra feriestedet, kan vi også sørge for transfer.

Mallorca

Lejebiler til alle familier
Når I bestiller flyferien, kan I også bestille lejebilen. Vi samarbejder med de største biludlejningsfirmaer, så vi har altid de laveste priser på billejen – uanset hvor jeres ferie går hen. Når I lejer bil gennem os, er der altid fri km, så I kan køre lige så langt, I vil. Bilen skal blot afleveres med en fuld tank. Vi kan imødekomme alle ønsker til biltype og størrelse. Alt fra mikro- og minibiler til store familiebiler med god plads til selv den store sammenbragte familie. Har I lyst til noget andet, kan I f.eks. også leje en smart cabriolet!

Læs mere her!

 

Mallorca

Transfer til og fra lufthavnen
Det er muligt at bestille transfer hjemmefra. Når I lander i lufthavnen, står der en chauffør klar med et skilt med jeres navn på. I bliver kørt ud til feriestedet og selvfølgelig hentet igen, når I skal hjem. Den billigere løsning er en shuttlebus, som I tager fra lufthavnen til og fra feriestedet. Den deles typisk med andre feriegæster, og I skal ofte forbi andre feriesteder, før I ankommer til jeres feriested.

Bestil på tlf. 70 15 41 41!

 
DANSK FRI FERIE som startside
Tilføj DANSK FRI FERIE til dine favoritter